• Deze webshop is tijdelijk gesloten. Bestellingen kunnen in de winkel gedaan worden. Op woensdag 1 september is de winkel gesloten om de collectie aan te vullen. In de maand September is de winkel van dinsdag tot zaterdag geopend, iedere maandag is...

Barbecue Demodagen

In samenwerking met een aantal barbecue merken organiseren wij verschillende BBQ demo dagen. U kunt deze dagen bij onze showroom terecht voor o.a. demonstraties, handige tips, recept ideeën en natuurlijk om te proeven!

Uiteraard staat ons team van barbecue specialisten deze dagen voor u klaar om uitleg te geven, over de verschillende modellen en antwoord te geven op al uw vragen!

 

Barbecue demodagen 2021:

In verband met de huidige Corona Maatregelen kunnen wij nog geen data bekend maken voor Barbecue Demo's bij of in onze showroom.

 

Volg ons op facebook om geen nieuws van ons te missen!

Inschrijven voor de barbecue demodagen is niet nodig! U bent de hele dag van harte welkom, we zijn geopend van van 10.00 tot 17:00 uur. Heeft u nog vragen over de barbecue demodagen, of heeft u vragen over onze BBQ's? Dan mag u ons natuurlijk altijd bellen! Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0523 - 270 680.

We zien u graag op één van onze barbecue demodagen bij Beste Buiten BBQ in Hardenberg!
Tuinmeubel en BBQ showroom van maar liefst 7000 m2!

Adres:
Beste buiten BBQ
Lange Spruit 3
7773 NE Hardenberg

 

Laatst bekeken