• U kunt op afspraak onze winkel bezoeken. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 18:00 uur om een afspraak te plannen. Bestellen op onze webshop en click & collect blijft uiteraard ook mogelijk.
    Klik op meer info voor ons...

Producten van Boretti

Boretti
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Boretti

Boretti staat al ruim 20 jaar voor innovatieve technieken en eenvoud in gebruik van keukenapparatuur. De culinaire visie van Boretti is gebaseerd op de Italiaanse levenswijze. Het team van Boretti zijn continu opzoek naar de beste kwaliteit, techniek en design voor de producten van Boretti. Het is de wens van Boretti om de culinaire creaties van iedereen plezieriger en eenvoudiger te maken, hetgeen dat gerealiseerd wordt met de creatie van keukenapparatuur in uitzonderlijke Italiaanse stijl.

Boretti produceert producten van uitsluitend hoogwaardige materialen en mooie designs. Borretti wil hiermee de perfecte keukenbeleving creëren. Laat u inspireren en vervaar zelf de producten van Boretti.

Boretti geschiedenis

Boretti is opgericht in 1995 en is uitgegroeid tot een bekend merk gericht op de stijl van de Italiaanse keuken. Hier mee zet Boretti zichzelf goed op de kaart en is een erg bekent merk voor keukenapparatuur.

De collectie van Boretti wordt ontworpen en geproduceerd door Italiaanse familiebedrijven. De kernwaarden die Boretti uitdraagt in hun producten zijn de smaak van de Italianen, de passie waarmee ze in het leven staan en de toonaangevende rol die kwalitatief Italiaans design heeft.

Boretti ontwikkelde zich vrij snel tot een goed lopend bedrijf binnen het keukenlandschap. Boretti begon in 1995 met het maken van fornuizen, wat een groot succes werd. Na de fornuizen heeft Boretti het assortiment uitgebreid naar indoor- en outdoor keukenapparatuur. Ook kleine huishoudelijke producten behoren inmiddels tot het assortiment.

De producten van Boretti zijn er in veel verschillende kleuren en past daardoor in iedere keuken.

Boretti Collectie

Het assortiment van Boretti kunt u onderverdelen in verschillende categorieën/collecties dit zijn: Koken & bakken, Koelen & reinigen, Outdoor, Klein huishoudelijk, Productlijnen en webshop. Zo kunt u aan verschillende producten denken zoals ovens, fornuizen, koelkasten, wijnkasten, barbecues, heaters, mixers, caffé en nog veel meer verschillende soorten producten.

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken