• Vanaf woensdag 28 april a.s. kunt u weer bij ons komen winkelen zonder verplichtte afspraak. Wij zijn op werkdagen geopend tussen 09:00 en 18:00 uur. Bestellen op onze webshop en click & collect blijft uiteraard ook mogelijk.
    Klik op meer info...

Producten van Broekhoff-Crown

Broekhoff-Crown
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Crown Collection van Broekhoff

De spectaculaire Crown Collection van Broekhoff bestaat uit mooie cakes, vuurpijlen en boxen. Plaggenmarsch verkoopt alleen de Cakes en boxen van de Crown Collection. Het vuurwerk van de Crown Collection gaat hard qua geluid en is prachtig als je het afsteekt.

Bestel je Crown Collection eenvoudig online via onze webshop en kom het afhalen op één van de door jou zelf gekozen afhaalmomenten. Heb je vragen of wil je nog meer informatie neem dan gerust contact met ons op.

Broekhoff Vuurwerk International B.V.

Broekhoff is opgericht door meneer W.J. Broekhoff en zijn broer in 1972. Toen heette het nog Gebroeders Broekhoff. Meneer W.J. Broekhoff is in 1980 alleen verder gegaan met het bedrijf. Het bedrijf is verder gegroeid en is marktleider in Nederland op het gebied van ontwikkelen en importeren van vuurwerk voor de Europese markt.

Broekhoff is gevestigd in Nederland, China en Singapore. Het kernteam bestaat uit 26 medewerkers, dit zijn specialisten op commercieel, chemisch, kwaliteit, logistiek, veiligheid, administratief en CE gebied. Broekhoff heeft een grote passie voor vuurwerk en is ook zeer creatief en innovatief.

Het hoofdkantoor van Broekhoff is gelegen in Dronten (Nederland) en heeft één van de grootste vuurwerkopslagplaatsen in Nederland. In de maanden november en december wordt het kernteam groter gemaakt naar wel 150 medewerkers. Dit doet Broekhoff om je zo optimaal mogelijk te kunnen bedienden.

Wat is het verschil tussen flowerbeds, cakeboxen en siercakes?

Flowerbeds en cakeboxen zijn weer veel groter en zwaarder als de siercakes en batterijen. De flowerbeds en cakeboxen zijn ook sierpotten die meerdere vuurwerk shots achter elkaar afschieten. Dit zorgt voor een spectaculaire show waar bijvoorbeeld uw hele straat van mee kan genieten. De flowerbeds en cakeboxen zijn veel groter dat houd in dat ze ook een langere show geven. Ook knappen de vuurwerkshots veel harder en groter.

Siercakes en batterijen zijn dus eigenlijk de kleinere varianten van de flowerbeds en cakeboxen. Iets wat ze allebei gemeen met elkaar hebben is dat ze zorgen voor een mooie show en veel plezier.

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken