• Deze webshop is tijdelijk gesloten. Bestellingen kunnen in de winkel gedaan worden. Op woensdag 1 september is de winkel gesloten om de collectie aan te vullen. In de maand September is de winkel van dinsdag tot zaterdag geopend, iedere maandag is...

Producten van Buschbeck

Buschbeck
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Buschbeck

Onverwoestbare Duitse degelijkheid, dat is waar Buschbeck voor staat. Buschbeck betonnen tuinhaarden en barbecues is het enige merk in Europa waarvan de haarden van beton zijn voorzien van een dubbelwandige constructie. Daardoor kunt u veel verschillende soorten brandstoffen gebruiken zoals bijvoorbeeld hout, houtskool, lumpwood houtskool, briketten en zelfs gas met de Buschbeck gasinzet!

Buschbeck betonnen tuinhaarden en barbecues zijn zeer duurzaam en hebben een volledig afgewerkt oppervlak die geen behandeling of schilderwerk vereisen! Ze zijn ook volledig resistent tegen de effecten van ijs, vorst en sneeuw. De Buschbeck betonnen tuinhaarden en barbecues voldoen aan de strenge Duitse TUV/ GS Veiligheidscertificering Standaard.

Buschbeck Geschiedenis

De fabriek van Buschbeck is in Waldbröl in Duitsland. Buschbeck maakt gebruik van de aller nieuwste technieken om moderne betonnen prefab onderdelen te produceren. Via ontwikkelde machines is Buschbeck in staat om op maat gestelde eisen te voldoen.

Bij Buschbeck staat klanttevredenheid voor op! Daarom heeft Buschbeck in Waldbröl een grootte en goed gevulde opslag waar ze een voorraad houden voor als er producten uitverkocht zijn. Dan kan er normaal gesproken binnen een week geleverd worden van uit waldbröl.

Buschbeck belangrijke fucties

Bij Buschbeck staat kwaliteit centraal! Buschbeck heeft ook belangrijke en handige functies. Zo blijft de dubbel wandige constructie gegarandeerd koel en is veilig genoeg om aan te raken. Ook kan de Buschbeck gebruikt worden als barbecue en als tuinhaard. De Buschbeck is gemaakt van goede Duitse kwaliteit. Door de unieke betonformule zijn is er geen vers of stuk werk nodig. Geproduceerd in één van de modernste fabrieken in Duitsland.

Met de barbeceus van Buschbeck kunt u meerdere gerechten maken. Zo kunt u denken aan pizza’s, een sappige steak of een lekker stukje varkenshaas. De Buschbeck barbecues kunnen worden geleverd in een makkelijke doe het zelf set.

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken