• Deze webshop is tijdelijk gesloten. Bestellingen kunnen in de winkel gedaan worden. Op woensdag 1 september is de winkel gesloten om de collectie aan te vullen. In de maand September is de winkel van dinsdag tot zaterdag geopend, iedere maandag is...

Producten van Campingaz

Campingaz
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Campingaz Gasdrukregelaar Inclusief 1 Meter Slang Campingaz Gasdrukregelaar Inclusief 1 Meter Slang
Gasdrukregelaar (30mbar) inclusief 1 meter slang en 2 slangklemmen OP = OP!
€ 11,21 € 14,95
Campingaz Classic Cover Hoes Xxl Campingaz Classic Cover Hoes Xxl
Universal Cover XXL Geschikt voor diverse gasbarbecues De Universal BBQ Cover XXL beschermt de barbecue tegen weer en wind. Deze duurzame hoes is waterafstotend, lichtbestendig en heeft een verstelbare onderkant. De cover is bestand...
€ 33,74 € 44,99
Campingaz Rotisserie Motor Campingaz Rotisserie Motor
Let op, alleen motor! OP=OP!
€ 30,00 € 40,00
Campingaz Premium S 3-series Campingaz Premium S 3-series
Eigenschappen: - Gietijzeren rooster met Culinairy Modular System en bak/grillplaat - Elektrische ontsteking - Opklapbare zijtafel - Geïntegreerde dekselthermometer - Grilloppervlak: 46x61cm - Instaclean binnenbak voor eenvoudige...
€ 539,99
Campingaz Rotisserie Set - Culinary Modular System Campingaz Rotisserie Set - Culinary Modular System
Complete rotisserie set, inclusief motor! OP=OP!
€ 82,49 € 109,99
Campingaz Grid Lifter - Culinary Modular System Campingaz Grid Lifter - Culinary Modular System
Campingaz Grid Lifter voor het Culinary Modular Systeem OP = OP!
€ 8,99 € 11,99

Campingaz

Campingaz heeft al meer dan 70 jaar ervaring. De producten van Campingaz zijn gemaakt voor de liefde voor kamperen en de natuur. De eenvoudige maar slimme oplossingen van Campingaz zorgen voor vertrouwen bij generaties van consumenten en barbecueliefhebbers. de producten van Campingaz zijn veilige, hebben optimaal design, laten u nooit in de steek en zijn betrouwbaar.

Tot op heden worden er nog altijd innovatieve en bruikbare producten op het gebied van het buiten koken ontwikkeld. In het assortiment van Campingaz vind u gasflessen, barbecues, kookstellen, verlichting, koelboxen, luchtbedden, beschermhoezen en nog veel meer.

Campingaz geschiedenis

Campingas werd opgericht in 1949 in Frankrijk. Het bedrijf werd opgericht door 3 Franse ingenieurs. Ze bedachten een uniek systeem met hervulbare gascilinders. Dit systeem wordt gelanceerd in heel Europa en is een gemak voor elke kampeerder.

In 1952 is Campingaz begonnen met het verkopen van de kooktoestellen met twee branders. In 1975 wordt het assortiment uitgebruik met koelboxen voor nog meer comfort tijdens het kamperen. In 1994 wordt de eerste Campingaz gasbarbecue op de markt gebracht. Dit was tevens ook één van de eerste modellen gasbarbecues in Europa. In 1996 is Campingaz gaan samen werken met Coleman Company.

In 2000 is de Campingaz gasbarbecue de best verkochte gasbarbecue in Europa. In 2014 is er een volledige vernieuwing van het barbecuegamma van Campingaz. De innovatie-experts hebben een uitgebreid onderzoek gedaan en hebben een gloednieuwe reeks geavanceerde barbecues ontwikkeld. De barbecues werden ontworpen met het oog op klanttevredenheid en baanbrekende technologieën.

Door de jaren heen worden er nog veel verschillende producten en verbeteringen op de markt gezet. Campingaz doet het goed in de markt en heeft een groot marktaandeel in Europa.

Wat begon als een idee op kampeervakantie is nu uitgegroeid tot een manier waarop mensen in heel Europa genieten van de buitenactiviteiten.

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken