• Deze webshop is tijdelijk gesloten. Bestellingen kunnen in de winkel gedaan worden. Op woensdag 1 september is de winkel gesloten om de collectie aan te vullen. In de maand September is de winkel van dinsdag tot zaterdag geopend, iedere maandag is...

Corona update

Update 26 april 2021

Vanaf woensdag 28 april aanstaande is het ook bij ons weer mogelijk om te komen winkelen zonder van te voren een afspraak te maken. 

Wij hanteren een maximum van 150 mensen in onze winkel. Heeft u een afspraak gemaakt? Dan heeft u bij een wachtrij voorrang op degenen die geen afspraak hebben op dat moment. Gezien onze capaciteit, komt dit bijna nooit voor. 

De openingstijden van onze showroom zijn:

 • Maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur
 • Donderdag van 09.00 uur tot 20.00 uur
 • Zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur

Een afspraak maken geeft u garantie dat u op de door u gekozen tijd onze showroom kan bezoeken. Vul het bezoek formulier in via deze link: https://plaggenmarsch.nl/afspraak-maken-bezoek-winkel. Na invullen van het formulier, zullen wij contact met u opnemen om het tijdvak te bespreken.

Update 15 april 2021 - Winkelen en contact

Van maandag tot en met zaterdag zijn wij op de volgende momenten telefonisch bereikbaar voor vragen of voor het maken van een afspraak:

 • Maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur
 • Donderdag van 09.00 uur tot 20.00 uur
 • Zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur

Tevens is het vanaf nu ook mogelijk om op donderdagavond een winkelafspraak te plannen, u kan uw afspraak hiervoor inplannen door een e-mail [email protected] te sturen of even te bellen met telefoonnummer: 0523-270680

of 

Vul het bezoek formulier in via deze link: https://plaggenmarsch.nl/afspraak-maken-bezoek-winkel. Na invullen van het formulier, zullen wij contact met u opnemen om het tijdvak te bespreken.

Hopelijk zien we u snel! 

 

Corona update 23 februari 2021

Op dinsdag 23 februari was er weer een persconferentie. In deze persconferentie is gedeeld dat vanaf 3 maart winkels weer open mogen voor klanten op afspraak. Wilt u graag een afspraak maken bij ons?

Vul het bezoek formulier in die te vinden is op https://plaggenmarsch.nl/afspraak-maken-bezoek-winkel. Na invullen van het formulier, zullen wij contact met u opnemen om het tijdvak te bespreken.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 09.00 uur tot 16.00 uur op het nummer 0523-270680

Click & Collect is nu ook mogelijk van maandag tot en met zaterdag.

Corona update 2 februari 2021

Dinsdag 2 februari is er door de overheid besloten dat de huidige lockdown bijna helemaal verlengd wordt, echter is er voor ons wel een grote postieve verandering en dat is dat vooraf bestelde producten van Plaggenmarsch Tuinmeubelen afgehaald mogen worden.

Werkwijze afhalen van uw bestelling bij Plaggenmarsch Tuinmeubelen

 1. U plaatst uw bestelling via www.plaggenmarsch.nl
 2. U kiest een beschikbaar tijdsvak (deze vindt u wanneer u het product af wilt rekenen)
 3. U kunt uw bestelling(mits voorradig) op het aangegeven tijdvak ophalen (let op, wij zijn alleen aanwezig op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag)Afhalen buiten deze dagen is niet mogelijk!
 4. U kunt uw order ook telefonisch aan ons doorgeven. Wij zijn op dinsdag, woensdag en donderdag telefonisch bereikbaar van 9.00 uur tot 16.00 uur op telefoonnummer: 0523-270680.
 5. U ontvangt van ons een bevestiging van uw bestelling, met hierin ook de bevestiging van het afhaal moment.
 6. Voor het afhalen van kleine pakketten meldt u zich bij de rechter ingang aan de voorzijde van onze winkel (het is niet toegestaan om binnen te komen!)
 7. Een van onze mederwerkers plaatst uw bestelling via de andere deur buiten op een pallet of kar.
 8. Voor het afhalen van grotere pakketten (tuinmeubelen, parasols, grote barbecues etc.) kunt u zich melden bij ons magazijn aan de achterzijde van ons pand. (Ingang via de Kollergang, tegenover de GGD testlocatie)

Verdere voorwaarden:

 • Volg ten alle tijden de instructies van onze medewekers op
 • Neem uw orderbevestiging mee! Dit mag ook op de telefoon zijn
 • Haal uw pakket alléén op
 • Houdt altijd tenminste anderhalve meter afstand tot andere klanten en onze medewerkers
 • Wij verzoeken u, voor uw eigen en ieders veiligheid, in de wachtrij een mond-neusmasker te dragen.

Bedankt voor uw medewerking en we zien u graag bij ons afhaalpunt!

Met vriendelijke groet,

Team Plaggenmarsch Tuinmeubelen

 

Corona update 12 januari 2021

Dinsdag 12 januari 2021 is door de overheid besloten dat Nederland in lockdown blijft tot en met ten minste 9 februari 2021. Dit betekend dat wij onze deuren gesloten moeten houden tot deze tijd. 

Online bestellen is bij ons gewoon mogelijk zoals u gewend van ons bent!

Let op! Door de Coronacrisis is het erg druk bij ons, maar vooral bij alle bezorgdiensten. Hierdoor kan levering van een bestelling langer duren dan u van ons gewend bent. 

Omdat onze fysieke winkel gesloten is, zijn wij telefonisch niet bereikbaar. U kunt ons bereiken via email [email protected] Heeft u vragen? Stuur ons een email en wij zorgen ervoor dat deze zo snel mogelijk beantwoord wordt.

 

Corona update 14 december 2020

Op 14 december 2020 is door de overheid besloten dat alle winkels die geen essentiële producten verkopen de deuren moeten sluiten. Dit tenminste tot 19 januari 2021.

Uiteraard is online bestellen bij ons gewoon mogelijk, de bestellingen worden verwerkt zoals u gewend bent.

Plaggenmarsch Tuinmeubelen doet er alles aan om uw producten binnen de opgegeven levertijd bij u te krijgen.

Let op! Door de Coronacrisis is het erg druk bij ons, maar vooral bij alle bezorgdiensten. Hierdoor kan levering van een bestelling langer duren.

Omdat onze fysieke winkel gesloten is, zijn wij telefonisch niet bereikbaar. U kunt ons bereiken via email [email protected] Stuurt u ons een email, dan wordt deze zo snel mogelijk beantwoordt.

 

Corona update 13 november 2020

Op 13 november 2020 is door het kabinet besloten dat er voor dit jaar een volledig vuurwerkverbod. Het kabinet hoopt met dit verbod de hulpdiensten tijdens de jaarwisselingen te ontlasten in deze coronatijd.

Het is momenteel dan ook niet mogelijk om vuurwerk bij Plaggenmarsch of vuurwerk op de website danknaljegoed.nl te bestellen.

Wel is bij ons in de winkel het cat. 1 vuurwerk (kindervuurwerk) gewoon te koop.

 

Let op: mogelijk langere levertijd voor webshop bestellingen.

Door de Coronacrisis wordt er in onze webshop veel meer besteld. Zowel bij onze eigen bezorgservice als bij onze bezorgpartners is het erg druk, hierdoor is de kans groot dat de bezorging van uw bestelling langer duurt.

Heeft u een bestelling geplaatst of wilt u een bestelling plaatsen en heeft u vragen over de levertijd? Dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onze klantenservice.

 

Corona update oktober 2020

Omdat wij meerdere vragen krijgen van klanten, willen we jullie graag informeren hoe Plaggenmarsch Tuinmeubelen omgaat met het Coronavirus.

- Onze winkel in Hardenberg is gewoon geopend, kijk hier voor onze actuele openingstijden.
- Mondakpjes zijn niet verplicht maar adviseren u wel om deze te dragen tijdens het bezoek aan onze winkel.
- In onze winkel hebben wij extra hygiëne maatregelen getroffen om het virus niet verder te verspreiden.
- Onze webshop is gewoon 24/7 geopend en bereikbaar.
- Onze eigen bezorgers en ook onze bezorgpartners zijn ook gewoon aan het werk en kunnen uw orders normaal bij u leveren..

Wat wij wel anders aanpakken:

- In onze winkel houden we minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar
(zowel klanten als personeel)
- Zowel het personeel in de winkel als onze bezorgers zullen geen handen meer geven.
- Heeft één van onze medewerkers (lichte) griep, verkoudheidsklachten of moet er (veel) gehoest of geniest worden. Dan is ons beleid dat hij/zij thuis blijft.
- Heeft u als klant klachten als; (lichte) griep, verkoudheidsklachten of moet er (veel) gehoest of geniest worden. Wees dan verstandig en bezoek onze winkel nu nog even niet, we zien je later graag terug, of shop direct in onze uitgebreide webshop.
- Daarnaast verzoeken wij u in de winkel of bij onze eigen bezorgservice zo veel mogelijk contactloos te betalen.

- Heeft u reeds een bezorgafspraak gemaakt en heeft klachten als; (lichte) griep, verkoudheidsklachten of moet er (veel) gehoest of geniest worden. Neemt u dan z.s.m. contact met ons op! 

Heeft u algemene vragen aan Plaggenmarsch of heeft u specifieke vragen over hoe wij omgaan met het Coronavirus?

Neem dan gerust contact met ons op via [email protected] of telefonisch via 0523-270680.

Let op: mogelijk langere levertijd!

Door de Coronacrisis wordt er online veel meer besteld. Zowel bij onze eigen bezorgservice als bij onze bezorgpartners is het erg druk, hierdoor is de kans groot dat de bezorging van uw bestelling langer duurt.

 

Laatst bekeken