• Deze webshop is tijdelijk gesloten. Bestellingen kunnen in de winkel gedaan worden. Op woensdag 1 september is de winkel gesloten om de collectie aan te vullen. In de maand September is de winkel van dinsdag tot zaterdag geopend, iedere maandag is...

Producten van Eurom

Eurom
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Eurom

Eurom verkoopt elektrische producten. deze producten zijn onder te verdelen in zes categorieën: reiniging, tuin & recreatie, terrasverwarming, verwarming, klimaatbeheersing en aggregaten. Als groeiende organisatie heeft Eurom een missie dat is “Samen werken aan comfort voor iedereen” Eurom doet dat door klimaat en seizoen producten te ontwikkelen. De producten van Eurom kenmerken zich als extra veilig, duurzame oplossingen, steeds weer vernieuwend, gebruiksvriendelijk en hoge kwaliteit.

Eurom is continu bezig met ontwikkelen en innoveren. Hierdoor zijn de producten van Eurom altijd up-to-date. Een belangrijk onderdeel hiervoor is vernieuwing: zowel in gebruik als in het uiterlijk van het product. Zo probeert Eurom steeds betere en mooiere producten te ontwikkelen die bij elke woning past.

Eurom geschiedenis

Eurom is opgericht in 1974. Jaap Bakker start het bedrijf Euromac, dit omdat het bedrijf Europese Machines ging verkopen. In het begin richtte het bedrijf zich op de agrarische sector. Deze machines kenmerkte zich als robuust, stevig en met veel vermogen. Hierbij kunt u denken aan hogedrukreinigers, kachels en generatoren.

Na de verandering in de agrarische sector ging Euromac in actie. Minder boeren betekende minder vraag naar de producten van Euromac. Naar elektrische producten was veel vraag, Euromac gooide het roer om en verdiepte zich in elektrische producten. de focus ligt daarbij nog steeds op het nastreven van de beste kwaliteit. Dit assortiment is onderverdeeld in de zes productcategorieën die Eurom nu nog kent.

In 2010 wordt het stokje overgedragen aan de zoon van Jaap, Whycher Bakker pakt het draad op en wordt de directeur van Euromac. De naam van Euromac wordt in 2011 veranderd naar Eurom. Dit om meer eenheid binnen het bedrijf aan te brengen, dat de producten al onder de product-merknaam Eurom op de markt werden gebracht.

Door de jaren heen is Eurom exponentieel gegroeid. Waar het bedrijf in 1974 nog 100 pallets in de opslag kwijt kon, is dat nu extreem gegroeid naar een aantal van 10000 pallets.

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken