• Let op: mogelijk langere levertijd! Door de Coronacrisis is het erg druk. De kans is groot dat de bezorging van uw bestelling langer duurt. Klik op Meer info voor ons beleid m.b.t. de Coronacrisis.

Wij zijn vandaag tot 18:00u open!

Vragen? Bel 0523 - 270 680

Producten van GRAND HALL

GRAND HALL
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Grandhall Grill Topper Rvs Grandhall Grill Topper Rvs
Grill topper Op=Op! 40% korting!
€ 17,99 € 29,95
Grandhall Woodchip Soaker Grandhall Woodchip Soaker
Snel, eenvoudig en zonder gedoe de houtsnippers weken zodat ze gebruiksklaar zijn voor de barbecue. In 6 stappen de houtsnippers weken: 1. Plaats de houtsnippers in de weker 2. Sluit de deksel 3. De weker met vloeistof vullen 4. Twee uur...
€ 14,95
Grandhall Classic G2 Built In Grandhall Classic G2 Built In
€ 299,95 € 329,95
Grandhall Boek 'david Speelt Met Vuur' Grandhall Boek 'david Speelt Met Vuur'
David Speelt met Vuur, dat is de titel van het eerste kookboek van Masterchef Holland finalist David Pauka. Een boek vol tips en 65 recepten voor de barbecue en grill. Weg met de gemarineerde speklapjes, de worstjes en de kilo-knallers...
€ 24,95

Grandhal

Grandhall is opgericht in 1976 en is gericht op de Australische stijl van barbecueën. Grandhall is gespecialiseerd in barbecues, heaters en gaskleppen. Grandhall staat tevens ook bekent als één van de grootste gasbarbecueproducenten ter wereld.

De producten van Grandhall zijn van hoge kwaliteit, hebben werken goed, stijlvolle afwerkingen en innovatieve functies. Het is voor grandhall het belangrijkst dat de producten die worden geproduceerd, zo worden ontworpen dat de passie voor de Australische stijl van barbecueën kan worden na gebootst.

De inbouw barbecues van Grandhall zijn de afgelopen jaren aanzienlijk verbeterd en zijn erg populair. Door middel van een inbouw barbecue kunt u buiten een mooie buitenkeuken creëren. Grandhall is continu bezig met luisteren naar de feedback van de consumenten en vind ook erg belangrijk. Door goed te luisteren naar de consument kunnen de producten continu blijven verbeteren in hoeverre dat nodig is.

Grandhall geschiedenis

Grandhall bestaat als sinds 1976 en is gevestigd in Taiwan de focus ligt voor Grandhall op de Australische stijl van barbecueën. In 1993 gaat Grandhall zich ook focussen op Lifestyle R & D coöperatie.

In 2005 is het zo ver het merk Grandhall wordt gelanceerd in Europa en is klaar om heel Europa verliefd te maken op dit merk. Door de jaren heen wordt er bijna elk jaar een nieuwe serie barbecues uitgebracht. Er is een stijgende lijn in groei en Grandhall is één van de grootste gasbarbecueproducenten ter wereld.

Grandhall assortiment

In het assortiment van Grandhall kunt u van allerlei producten vinden dat met het barbecueën te maken heeft. De productlijn is onder verdeeld in zes productcategorieën. Dat zijn gas barbecues, buitenkeukens, inbouwbarbecues, houtskool barbecues, elektrische barbecues en accessoires, ook verkoopt Grandhall onderdelen voor de barbecues. De producten zijn er in verschillende soorten en maten en zijn van goede en hoge kwaliteit.

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken