• Onze fysieke winkel is t/m 2 maart gesloten. Bestellen op onze webshop is uiteraard wel mogelijk.
    Klik op meer info voor ons beleid m.b.t. de Coronacrisis.

Producten van Green Forrest

Green Forrest
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Green Forest BBQ’s & Grills

Green Forest is een specialist op het gebied van barbecueën. Green Forest verkoopt verschillende soorten barbeceus zo kunt u denken aan: PelletBBQ, Saffire BBQ’s, Primo Grills, Kamado Joe, OutdoorChef, Cook-air Grills, Yoder Smokers. Green Forest verkoopt ook veel benodigdheden voor het barbecueën denk hierbij aan kruiden en handige accessoires.

De Pellet Barbecue is al jaren erg populair in de Verenigde Staten en is nu ook in Nederland en België verkrijgbaar.

Hoe werkt een Pellet Barbecue?

Door de veel verschillende mogelijkheden van een pellet barbecue, wordt veel werk voor u uit handen genomen. Een pellet barbecue werkt automatisch waardoor u er haast niet naar om hoeft te kijken. Hierdoor kunt u meer tijd doorbrengen met uw familie en vrienden en hoeft u niet de hele tijd achter de barbecue te staan om het vlees in de gaten te houden.

Om de pellet barbecue zijn werk te laten doen moet u de opslagtank vullen met pellets en de temperatuur naar uw voorkeur instellen. Doordat u weinig hoeft om te kijken naar de pellet barbecue, kunt u deze makkelijk het hele jaar gebruiken en van genieten.

Voordelen van een Pellet Barbecue

Met een pellet barbecue haalt u een alles in één barbecue in huis. Er zitten meerdere voordelen aan een pellet barbecue. U kunt met deze barbecue grillen, roken, bakken, braden en stoven. Dit geeft als voordeel dat u zo genoemd ‘low en slow’ kunt garen of juist ‘high en fast’ bakken en grillen.

Een pellet barbecue is geschikt voor meerdere soorten gerechten, hierbij kunt u denken aan vleesgerechten, pizza’s, groentes en zelfs desserts. Een pellet barbecue maakt het eenvoudig om zelf heerlijke hamburgers, spiesen en spareribs te maken en binnen no-time op tafel te zetten. Vindt u het leuk om de ene keer juist veel achter de barbecue te staan of juist de andere keer helemaal niet dan is een pellet barbecue net wat voor u!

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken