• Deze webshop is gesloten tot 1 augustus 2021 in verband met inventarisatie. Bestellingen kunnen online niet gedaan worden, maar op dit moment alleen in de winkel. Kijk op onze openingstijdenpagina voor onze bereikbaarheid.

Producten van Kamado Joe

Kamado Joe
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Kamado Joe Half Moon Cast Iron Cooking Grate Voor Classic Joe Kamado Joe Half Moon Cast Iron Cooking Grate...
De half moon cast iron cooking grate Classic Joe rooster is geschikt voor de Kamado Joe Classic Joe barbecue. Dit half ronde, gietijzeren rooster geeft uw vlees perfecte grillstrepen en houdt bovendien goed warmte vast. OP=OP!
€ 41,17 € 54,90
Kamado Joe Grill Cover - Bescherm Hoes Voor Classic Ii Kamado Joe Grill Cover - Bescherm Hoes Voor...
De Kamado Joe Grill Cover beschermt de Kamado Joe het hele jaar door tegen zon en regen. De hoes past precies over de grill en is gemaakt van duurzaam, uv-bestendig en kleurecht polyester met een waterdichte, pvc-vrije coating. Let op!...
€ 48,67 € 64,90
Kamado Joe Grill Expander - Classic Joe Grill Verhoger Kamado Joe Grill Expander - Classic Joe Grill...
De Kamado Joe Grill verhoger is geschikt voor de Classic Joe barbecue. Dit rooster kunt u bovenop het bestaande rooster van uw barbecue zetten om extra ruimte op uw barbecue te creëren. OP=OP!
€ 44,92 € 59,90
Kamado Joe Half Moon Ss Cooking Grate Kamado Joe Half Moon Ss Cooking Grate
De Kamado Joe half moon SS cooking grate Classic Joe is een RVS grillplaat die geschikt is voor de Kamado Joe Classic Joe barbecue. Op deze half ronde, lasergesneden grillplaat kunt u perfect uw vis of groenten garen zonder dat u bang...
€ 74,25 € 99,00
Kamado Joe Half Moon Soapstone - Speksteen Plaat Halve Maan Kamado Joe Half Moon Soapstone - Speksteen...
De Kamado Joe halve maan speksteen, is een half ronde steen die bestand is tegen vlekken en bacteriën. U kunt uw vlees op deze steen laten bakken in zijn eigen sappen. De steen is geschikt voor de Kamado Joe Classic Joe barbecue. OP=OP!
€ 74,25 € 99,00

Kamado Joe

Kamado Joe is ontstaan na dat het gebruik van een grill niet werkte naar toebehoren en tegen viel. Kamado joe dacht dat kunnen wij beter. Dat heeft Kamado Joe geïnspireerd om een betere en goede grill te ontwikkelen. Kamado Joe is wat je krijgt wanneer twee mannen die graag grillen zich er serieus toe zetten om de beste keramische grill ter wereld te creëren. Kamado Joe staat voor Betere Kwaliteit, slimmere functies en meer geavanceerde accessoires.

Het assortiment van Kamado Joe bestaat uit verschillende soorten en maten grillen en accessoires om het grillen nog lekkerder, leuker en makkelijker te maken.

De Kamado Joe is een dikwandige grill, gebaseerd op de kookpotten uit het oude Azië. de techniek is al eeuwenlang hetzelfde: de lucht stroomt door de behuizing van de grill en gaat via de ventilatie in het koepelvormige deksel naar buiten. Kamado Joe heeft met trotst deze traditie voortgezet.

De klassieke stijl van de grill heeft Kamadoe Joe gemoderniseerd met fantastisch vakmanschap, innovatieve accessoires en een collectie met flexibele grilloppervlakken.

Kamado Joe kwaliteit

De kwaliteitsnorm ligt voor Kamado Joe erg hoog en vinden ze er belangrijk. De kamado Joe is daarom ook ontwikkeld om beter te presteren en langer mee te gaan. Kamado Joe wil dat elk product dat hun produceren een vertrouwd deel gaat uitmaken van buitengewone grillervaringen.

Vanaf het begin heeft Kamado Joe zich geconcentreerd op het vinden van oplossingen voor problemen die andere hadden laten liggen. Het streven is dat grillen een optimale ervaring zou worden voor iedereen. Ook het design van de producten vindt Kamado Joe erg belangrijk.

De Divide & conquer flexibele cooking system bestaat uit in hoogte verstelbare, in tweeën gedeelde platen, zodat je verschillende soorten gerechten op verschillende manieren kunt bereiden op verschillende hoogtes en temperaturen, maar alles tegelijkertijd kunt doen.

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken