• Deze webshop is tijdelijk gesloten. Bestellingen kunnen in de winkel gedaan worden. Op woensdag 1 september is de winkel gesloten om de collectie aan te vullen. In de maand September is de winkel van dinsdag tot zaterdag geopend, iedere maandag is...

Producten van LetzQ

LetzQ
Geen resultaten gevonden voor de filter!

LetzQ geschiedenis

Peter en Marjan zijn de oprichters van LetzQ. De inspiratie voor dit bedrijf is ontstaan door dat Marjan het niet lekker vond hoe Peter het vlees klaar maakte op de barbecue. Het vlees braadde hij op een gasbarbecue en was zwart van buiten, rauw van binnen en de smaak viel te verdoezelen met een kant- en klaar- sausje. Alles is natuurlijk ook moeilijk in het begin.

Peter was teleurgesteld en ging op zoek naar een manier om zijn skills te verbeteren en kwam via internet al snel terecht op bbqforum.nl, een plek waar veel barbecue-liefhebbers bij één komen. Hij zag meteen dat een houtskool- of brikettenbarbecue wel eens de oplossing zou kunnen zijn.

Er werd een barbecue aangeschaft en de ingrediënten van de recepten van de ervaren mannen werden ingekocht. Het avontuur kon beginnen. De eerste recepten waren meteen een succes en van goede kwaliteit.

De Tony Stone Low & Slow BBQ competition

Na het aanschaffen van een keramische barbecue kreeg Peter te horen dat hij een masterclass mocht volgen. Wat peter niet wist was dat de masterclass ook bestond uit een deelname aan een officiële wedstrijd, de Tony Stone Low & Slow BBQ competition.

Dit deed hij en was een groot succes. Vanaf dat moment werd Peter definitief door het barbecue- en wedstrijdvirus gegrepen, niet veel later gevolgd door Marjan. De rest is Historie.

Cateringen, wedstrijden, demonstraties en workshops zijn hun passies wat ze ook doorvoeren in hun privé leven. Zo blijven Peter en Marjan hun skills verbeteren.

Op de site van LetzQ vindt u allemaal lekkere recepten, rookhout en kruidenmixen.

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken