• Deze webshop is tijdelijk gesloten. Bestellingen kunnen in de winkel gedaan worden. Op woensdag 1 september is de winkel gesloten om de collectie aan te vullen. In de maand September is de winkel van dinsdag tot zaterdag geopend, iedere maandag is...

Producten van Outdoor Covers

Outdoor Covers
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Outdoor Covers Bbq Hoes 175x65x110cm - Buitenkeuken Hoes Outdoor Covers Bbq Hoes 175x65x110cm -...
Barbecue hoes Afmetingen: 175x65x110cm Kleur: Grijs OP=OP! De hoes is gemaakt van een luxe en duurzaam PP textiel met coating, is waterdicht (ook de naden), UV bestendig en kleurvast. Uw BBQ is optimaal beschermd tegen de weersinvloeden.
€ 34,46 € 45,95
Outdoor Covers Bbq Hoes 155x65x110cm - Buitenkeuken Hoes Outdoor Covers Bbq Hoes 155x65x110cm -...
Barbecue hoes Afmetingen: 155x65x110cm Kleur: Grijs De hoes is gemaakt van een luxe en duurzaam PP textiel met coating, is waterdicht (ook de naden), UV bestendig en kleurvast. Uw BBQ is optimaal beschermd tegen de weersinvloeden. OP=OP!
€ 32,21 € 42,95
Outdoor Covers Bbq Hoes 195x70x110cm - Buitenkeuken Hoes Outdoor Covers Bbq Hoes 195x70x110cm -...
Barbecue hoes Afmetingen: 195x70x110cm Kleur: Grijs OP=OP! De hoes is gemaakt van een luxe en duurzaam PP textiel met coating, is waterdicht (ook de naden), UV bestendig en kleurvast. Uw BBQ is optimaal beschermd tegen de weersinvloeden.
€ 37,46 € 49,95
Outdoor Covers Bbq Hoes 145x65x110cm - Buitenkeuken Hoes Outdoor Covers Bbq Hoes 145x65x110cm -...
Barbecue hoes Afmetingen: 145x65x110cm Kleur: Grijs OP=OP! De hoes is gemaakt van een luxe en duurzaam PP textiel met coating, is waterdicht (ook de naden), UV bestendig en kleurvast. Uw BBQ is optimaal beschermd tegen de weersinvloeden.
€ 29,96 € 39,95
Outdoor Covers Kamado Hoes D80/20x80cm - Beschermhoes Outdoor Covers Kamado Hoes D80/20x80cm -...
Beschermhoes voor kamado bbq Barbecue hoes Afmetingen: D80/20x80cm Kleur: Grijs De hoes is gemaakt van een luxe en duurzaam PP textiel met coating, is waterdicht (ook de naden), UV bestendig en kleurvast. Uw BBQ is optimaal beschermd...
€ 29,96 € 39,95

Outdoor Covers

Outdoor Covers is gespecialiseerd in beschermhoezen, zodat u zo langmogelijk van uw tuinmeubelen kunt genieten. Tuinmeubelen hebben vaak te maken met allerlei weersomstandigheden. U wilt natuurlijk u tuinmeubelen hiertegen beschermen, zodat u zorgeloos kunt genieten van het buitenzijn zonder dat u uw tuinmeubelen eerst grondig moet schoonmaken. Een beschermhoes helpt u hier mee, zo kunt u optimaal genieten!

Met een beschermhoes van Outdoor Covers zijn uw tuinmeubelen goed beschermt en komt de levensduur ten goede. De beschermhoezen van Outdoor Covers zijn getest door TÜV Rheinland, eco vriendelijk en kwaliteit gegarandeerd!

Outdoor Covers Kwaliteit

De beschermhoezen van Outdoor Covers worden volledig op eigen beheer geproduceerd van hoogwaardige materialen en volgens strenge kwaliteitsnormen. Het team van Outdoor Covers is continu bezig met innovatie. Door de goede kennis op het gebied van productietechnologie en textiel zijn ze continu bezig met het bedenken van verbeteringen.

Outdoor Covers werkt samen met verschillende testlaboratoria in binnen- en buitenland. Dit zorg ervoor dat de kwaliteit van de producten altijd gewaarborgd worden.

De materialen die worden gebruikt worden door TÜV Rheinland getest op invloeden van UV, waterdoorlaatbaarheid, temperatuur invloeden en slijtage zodat de kwaliteit gegarandeerd blijft.

De beschermhoezen worden geproduceerd van duurzame en luxe PP-textiel. Dit materiaal is 100% recyclebaar.

De beschermhoezen beschermen tegen de zon, vorst, vogelpoep, vuil en vocht. De hoezen zijn gebruiksvriendelijk en recyclebaar.

Outdoor Covers Basis Collection

De basis collectie van Outdoor Covers zijn alle basis beschermhoezen geproduceerd van HDPE, in de kleur grijs en transparant. Deze beschermhoezen hebben een maximale kleurechtheid en bieden een goede bescherming tegen weersinvloeden.

Beschermhoezen kopen?

Plaggenmarsch Tuinmeubelen heeft een ruim assortiment tuinmeubel beschermhoezen voor u. Zo kunt u hier tuinmeubel beschermhoezen, loungeset beschermhoezen, barbecuehoezen en parasolhoezen vinden. Deze zijn er in verschillende soorten en maten.

Door gebruik te maken van deze hoezen beschermt u uw producten tegen verkleuring, vuil en de invloeden van het weer. Zo blijven uw producten langer mooi en beter van kwaliteit. Deze beschermhoezen heeft u al binnen 1 tot 8 werkdagen in huis.

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken