• Deze webshop is tijdelijk gesloten. Bestellingen kunnen in de winkel gedaan worden. Op woensdag 1 september is de winkel gesloten om de collectie aan te vullen. In de maand September is de winkel van dinsdag tot zaterdag geopend, iedere maandag is...

Producten van weidelco

weidelco
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Magic Grill Gasbarbecue- Slagers Bbq Magic Grill Gasbarbecue- Slagers Bbq
Magic Grill- slagers bbq Duits kwaliteit slagersbarbecue, handig voor bij een feestje, gezellig erom heen staan. materiaal: RVS afmetingen: 650x515x825mm inclusief gasdrukregelaar
€ 329,00 € 399,00

Weidelco

Weidelco is een groothandel die verpakkingen, specerijen, reinigingsmiddelen, kunstdarmen, netten en apparatuur voor de foodbranche verkoopt. Weidelco ondersteunt u bij de onderwerpen die voor u van belang zijn, hierbij kunt u denken aan uw assortiment, hygiëne, promotie en rendement.

Samen slimmer werken

Weidelco vindt dat vers-winkels beter kunnen worden geïnformeerd over de veranderingen in de branche. Daar wil Weidelco dan ook graag bij helpen. De consumenten veranderen namelijk snel en de concurrentie schakelt hier ook actief op.

Weidelco biedt uw bedrijf diverse mogelijkheden waarin u samen met Weidelco kunt gaan werken aan zaken die belangrijk zijn voor uw winkel. Een nieuwe manier van samenwerken, waarbij Weidelco samen met u de handen uit de mouwen steekt en waarmee u verder kunt. Weidelco weet waar u als vakman graag mee wilt werken. In het assortiment van Weidelco vindt u gereedschappen en apparatuur die daarop afgestemd is. Deze producten zijn van topkwaliteit en voldoen aan de hoge gestelde eisen van de vakman. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan kwaliteitsmessen, bijlen, lintzagen, werktafels, rekken, slagerijmachines en barbecues.

De perfecte barbecue kopen?

Heeft u zin om tijdens het mooie weer lekker te BBQ’en? Bij ons vindt u een ruim assortiment barbecues. Of u nu zoekt naar een elektrische barbecue of een houtskoolbarbecue, bij Plaggenmarsch vindt u de perfecte barbecue! Ook kunt u bij ons Pellet barbecues kopen, hiermee kan iedereen slow cooken als een professional!

Waarom een barbecue kopen bij Plaggenmarsch Tuinmeubelen?

  • Levering binnen 1 tot 8 werkdagen!
  • Grootste assortiment van Europa

Wij bieden ook een ruim assortiment aan BBQ accessoires, denk hierbij aan een thermometer, bovenroosters en firestarters!

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken